ΣΑΡΩΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙΝΙ

Μεγάλες ζημιές άφησε πίσω του το χθεσινοβραδινό καταστροφικό μπουρίνι που έπληξε το νομό Λάρισας κυρίως στους δήμους; Λαρισαίων, Ελασσόνας και Τυρνάβου. Από το δυνατό αέρα έπεσαν δένδρα που με τη σειρά τους προκάλεσαν ζημιές σε παρκαρισμένα οχήματα, παρασύρθηκαν πέργκολες, αναποδογύρισαν τραπεζοκαθίσματα, ενώ στην Τσαριτσάνη είχαμε και πτώση τοίχου στο γήπεδο.

Την ίδια ώρα ιδιαίτερα μεγάλες είναι οι ζημιές στις καλλιέργειες στο δήμο Τυρνάβου όπου επλήγησαν αχλαδιές και αμπέλια αλλά και στο δήμο Ελασσόνας όπου κυριολεκτικά ξεριζώθηκαν καλλιέργειες καλαμποκιού ενώ καταγράφηκαν ζημιές και στην αμυγδαλοκαλλιέργεια της περιοχής,.

Από τον αέρα παρασύρθηκαν σκεπές ποιμνιοστασίων και κτηνοτροφικών αποθηκών, εν΄β υπάρχει διακοπή ρεύματος σε μια μεγάλη περιοχή γύρω από τη Λάρισα προς Τερψιθέα και Τύρναβο, αλλά και σε περιοχές του δήμου Τεμπών. Στο δήμο Ελασσόνας υπάρχει εκτεταμένη διακοπή ρεύματος ενώ λόγω της διακοπής παρατηρούνται προβλήματα και στην υδροδότηση πολλών κοινοτήτων του δήμου.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται για την επιδιόρθωση αυτών των βλαβών και αναμένεται σύντομα να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση.

Οι φωτογραφίες από την Τσαριτσάνη είναι του κ. Β. Σαπουνά

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ