ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΒΓΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Λάρισας η είδηση του θανάτου ενός 53χρονου Λαρισαίου ο οποίος χτυπήθηκε άγρια με σωλήνα στο κεφάλι και στο σώμα από 51χρονο αλλοδαπό έξω από καφέ τις Λάρισας τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Ο δράστης συνελήφθη αμέσως μετά το συμβάν και σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι ενοχλήθηκε από τη συμπεριφορά του θύματος με το οποίο μάλλον είχε προστριβές και στο παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα είχε μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου εξέπνευσε το μεσημέρι, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Στην πρώτη ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν αναφέρονταν τα εξής:

“Συνελήφθη άμεσα, σήμερα (12-08-2021) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, σήμερα τις μεταμεσονύχτιες ώρες, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο) της πόλης, στο πλαίσιο λεκτικής αντιπαράθεσης, ο δράστης επέφερε με μεταλλικό σωλήνα πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματος ημεδαπού.

Ο ημεδαπός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται.

Ο μεταλλικός σωλήνας κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το μεσημέρι σε Ανακριτή και Εισαγγελέα και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ