ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ

Καταγγελία της παράταξης Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης για τη διαδικασία επιλογής υδρονομέων στο δήμο Τεμπών

Καταγγέλλουμε πολιτικά τον τρόπο με τον οποίο ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης και η Δημοτική Αρχή διαχειρίζονται διάφορα ζητήματα, διαχωρίζοντας δυστυχώς τους δημότες-πολίτες σε ημέτερους και μη, δημιουργώντας ανισότητες και αδικίες με σημαντικές επιπτώσεις στην καθημερινότητα και στη ζωή των ανθρώπων.

Η Δημοτική μας παράταξη εξαντλώντας όλα τα περιθώρια τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και σε κατ`ιδιαν συζητήσεις με τον Δήμαρχο και τα μελή του ΔΣ για την αποκατάσταση της αδικίας, αναγκάζεται να επανέλθει, αναδεικνύοντας για πολλοστή φορά την μεροληπτική διαχείριση και διάθεση της Δημοτικής  Αρχής.

Αυτή τη φορά το θέμα έχει να κάνει με τον ορισμό των θερινών υδρονομέων , οι όποιοι επιλέχτηκαν από τον Δήμαρχο, αφού προηγήθηκε πρόσκληση ενδιαφέροντος και όσοι επιθυμούσαν κατέθεσαν αίτηση τον Μάρτιο.

Ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους που κατέθεσε  αίτηση ήταν και ο παλιός και γνωστός σε όλους επί χρόνια υδρονομέας της Τοπικής Κοινότητας Κυψελοχωρίου τον οποίο ο κ.Δήμαρχος και οι συν αυτώ δεν επέλεξαν να συνεχίσει ,καθώς ήταν υποστηρικτής αντίπαλης αυτοδιοικητικής παράταξης!! .Μάλιστα στην θέση του επέλεξαν ένα νεαρό ο όποιος κατά τον διορισμό του……υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία. Ωστόσο ο παλαιός  υδρονομέας υπέβαλλε ένσταση επιζητώντας την δικαίωση του. Η ένσταση του απορρίφτηκε από τον Δήμαρχο με το επιχείρημα ότι ο συγκεκριμένος επί έτη υδρονομέας, ήταν άνω των 65 ετών και υπήρχε δήθεν κώλυμα στη νομοθεσία. Την ιδία ώρα όμως τέσσερις υδρονομείς ορίστηκαν από το Δήμαρχο στην ηλικία των 66,68,71 και 72 ετών αντίστοιχα.

Η κατάφωρη παραβίαση της ισότητας και της αναλογικής αντιμετώπισης, η κομματικοποίηση της λειτουργιάς οργανισμών καθώς και η πολιτική δίωξη των πολιτών που δεν πρόσκεινται στην παράταξη του κ. Μανώλη θυμίζει άλλες εποχές. Το ζήτημα δεν έχει να κάνει μόνο με την ασέβεια στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που υπηρέτησε χρόνια από τη θέση του υδρονομέα στο Δήμο μας, ούτε με το γεγονός ότι επιλέχτηκε ένας συνδημότης που εκείνη την περίοδο υπηρετούσε την θητεία του.

Το θέμα έχει να κάνει κυρίως με τους θεσμούς και τη Δημοκρατία που δυστυχώς στο Δ.ΤΕΜΠΩΝ βρίσκονται σε μεγάλη κρίση!!!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ