ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της για το φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ η ομάδα του Αμπελωνιακού που στοχεύει σε μία καλή πορεία αντάξια της ιστορία και των επιτυχιών του συλλόγου.

Η αισιοδοξία για τη φετινή χρονιά πηγάζει από το γεγονός ότι και φέτος παραμένουν στην ομάδα όλοι οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν και τα προηγούμενα χρόνια ενώ υπάρχουν και ενισχύσεις όπως αυτή του αρχηγού Βαγγέλη Τζαρτζάνα που επέστρεψε στην ομάδα, του Ανδρέα Βογιατζή που αποκτήθηκε από τη Δόξα Αργυροπουλίου ενώ αναμένονται και προσθήκες ενός τερματοφύλακα και τουλάχιστον ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.

Με αφορμή τη σημερινή πρώτη της ομάδας ο προπονητής και παλιά δόξα της ομάδας Δημήτρης Αλεξανδρής τόνισε ότι η ομάδα ξεκινά τη χρονιά με αισιοδοξία και στόχο να κάνει μία καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα που αναμένεται να ξεκινήσει μετά τη διακοπή λόγω κορωνοϊού.

Προπονητής, διοίκηση και παίκτες με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας κάλεσαν το φίλαθλο κόσμο της περιοχής να αγκαλιάσει και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ