3ο  LAComicsFestival ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ

Όλα είναι έτοιμα, ακόμη και ο χάρτης δράσεων, για το  3ο LAComicsFestival. Το Φεστιβάλ Κόμικς θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Αυγούστου μέχρι και τις 2 Σεπτεμβρίου στον προαύλιο χώρο του Μύλου του Παππά και θα περιλαμβάνει εκθέσεις, εργαστήρια, ομιλίες, προβολές ταινιών, παραστάσεις, επιτραπέζια παιχνίδια και παιχνίδια ρόλων, μοντελισμό, bazaar comics και σχετικών εκδόσεων και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (Covid-19) τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται από το νόμο, φιλοδοξεί να δημιουργήσει  μια «κόμικ παιδεία» στην πόλη και στην Περιφέρειά μας, αλλά και να προσελκύσει κοινό και καλεσμένους από όλο τον κόσμο!

Επιπλέον, περιλαμβάνει το ‘Larizona Dream’ ένα “fest in fest” προβολών καθώς και Artist Alley, με καλλιτέχνες απ’ όλη την Ελλάδα -και όχι μόνο- οι οποίοι δίνουν το παρόν στα τραπέζια και στις εκθέσεις της διοργάνωσης προβάλλοντας μια μεγάλη ποικιλία εικονογραφήσεων, αυτοεκδόσεων και comics εντύπων.

Στο LAComicsFestival, το κοινό έχει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες μορφές Τέχνης παγκοσμίως, να γνωρίσει δημιουργούς comics, να συζητήσει μαζί τους, να δει αλλά και να προμηθευτεί έργα τους.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Περιλαμβάνει (συνοπτικά):

*Artist Alley με 50 καλλιτέχνες απ’ όλη την Ελλάδα και 20 ντόπιους καλλιτέχνες οπτικής επικοινωνίας

*Bazaar εκδόσεων

*Παιχνίδια για όλες τις ηλικίες

*Ομιλίες

*Θεατρική παράσταση

*2 unplugged lives στο θερινό σινεμά, από τοπικές μπάντες (Στράφι, Hidden from the Basemant), καθώς και ένα live με τους Burger Project

*2 Εκθέσεις (η μία με έργα καλλιτεχνών και με θεματική “Καρακαμπίλα”, η δεύτερη με συλλεκτικές ελληνικές σπάνιες εκδόσεις)

*Προβολές ταινιών καθώς και προβολές animations

*Φιλοξενία του κινητού φεστιβάλ της Αμάλ

*Skate events

*Live grafitti και τοιχογραφίες σε σημεία μέσα στον προαύλιο χώρο του Μύλου του Παππά

Για να δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ πατήστε ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ