ΓΙΑ ΚΕΜΠΑΠ ΚΑΙ ΠΙΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Στον Αμπελώνα που παραδοσιακά σέρβιρε αξεπέραστης ποιότητας πιάτα και κυρίως κρέατα στη σούβλα η ταβέρνα “Σαντορίνη” διατηρώντας αυτήν την παράδοση σερβίρει καθημερινά νόστιμα και ποιοτικά πιάτα τηρώντας αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα που υπαγορεύουν οι συνθήκες που δημιούργησε παγκοσμίως ο κορωνοΊός.

Ετσι από Τρίτη μέχρι Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι στην ταβέρνα βρίσκεται κεμπάπ πρόβειο, κοτόπουλο και χοιρινό με την εγγύηση ποιότητας του καταστήαμτος με την πολυετή παρουσία στη διασκέδαση της περιοχής.

Γνωστή για την ποιότητα όλων των πιάτων της που προετοιμάζονται με μεράκι και με τις πλέον αυστηρές συνθήκες υγιεινής, η “Σαντορίνη” ετοιμάζει με το ίδιο μεράκι για σας τις σούβλες, με αυστηρά επιλεγμένη ντόπια πρώτη ύλη.

Η ταβέρνα – ουζερί “Σαντορίνη” στον Αμπελώνα με όλα τα γνωστά της πιάτα κρεατικών και ψαρικών της ώρας, με μαγειρευτά, χειροποίητες σαλάτες εποχής και αλοιφές, με ποιοτικό κρασί και τσίπουρο τώρα και με κεμπάπ γίνεται ο αγαπημένος σας προορισμός για τις καλοκαιρινές εξόδους σας σε ένα υπέροχο φυσικό καταπράσινο δροσερό περιβάλλον στο πάρκο πίσω από την κεντρική πλατεία, δίπλα ακριβώς στη σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά.

Ταβέρνα – ουζερί “Η Σαντορίνη” πίσω από την κεντρική πλατεία του Αμπελώνα. Σας περιμένει μεσημέρι και βράδυ καθημερινά εκτός Δευτέρας. Πληροφορίες – ρεζερβέ στο τηλ. 24920 32505.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com