ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΡΑΨΑΝΗ

Το πρόγραμμα προαγωγής αυτοβοήθειας Α.Π.Θ. –Ξενώνας Ραψάνης , η Δημοτική βιβλιοθήκη Ραψάνης του Δήμου Τεμπών σε συνεργασία με  τη Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας σας προσκαλούν στην εκδήλωση « Γνωρίζοντας  το  Στατικό  Μοντελισμό » που θα πραγματοποιηθεί , στη Ραψάνη , το Σάββατο 21 Αυγούστου στο χώρο συνεδριάσεων στην είσοδο της βιβλιοθήκης, από της 10 π.μ. έως 14 μ.μ. .

Η Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας, γεννήθηκε ως ιδέα μιας μικρής παρέας παιδιών (όχι στην ηλικία, αλλά στην καρδιά) στις αρχές του 2013 και αναγνωρίστηκε ως σύλλογος στις 9 Μαΐου 2014.

Σκοπός της Λέσχης η διάδοση του στατικού μοντελισμού, δηλαδή της κατασκευής και συναρμολόγησης υπό κλίμακα μοντέλων και διοραμάτων, ως πιστών αντιγράφων των πραγματικών, καθώς και της ανάπτυξης, μέσω της ενασχόλησης αυτής, συναφών δεξιοτήτων και τεχνών.

Στις δραστηριότητες της Λέσχης περιλαμβάνονται επίσης εκθέσεις στατικού μοντελισμού, συμμετοχή σε εκθέσεις στατικού μοντελισμού ανά την Ελλάδα,-και εκτός Ελλάδας-,σεμινάρια μοντελισμού και τεχνικών μοντελισμού, παρουσιάσεις τεχνικών -μυστικών μοντελισμού και νέων μοντέλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ