ΟΙΚΟΠΕΔΑ “ΒΟΜΒΕΣ” ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ

Παραθεριστές στο Πολυδένδρι δεν κρύβουν την ανησυχία τους για το ενδεχόμενο να πάρει φωτιά ο οικισμός εξαιτίας των πολλών οικοπέδων που έχουν μετατραπεί σε ζούγκλα αφού τα χόρτα σε αυτά δεν έχουν καθαριστεί ποτέ.

Οπως υποστηρίζουν υπάρχουν οικόπεδα που βρίσκονται μέσα στον οικισμό τα οποία δεν έχουν καθαριστεί ποτέ με αποτέλεσμα η βλάστηση να οργιάζει, σαν δάσος. Σε επανειλημμένες εκκλήσεις  που έκαναν προς το δήμο Αγιάς, παίρνουν την απάντηση ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα και ότι οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι πρέπει να βρούνε τους ιδιοκτήτες, ώστε να φροντίσουν για το καθάρισμα των οικοπέδων τους.

“Την προηγούμενη Παρασκευή από τύχη γλυτώσαμε την φωτιά από καλώδια της ΔΕΗ που χτυπούσαν σε κλαδιά και δημιούργησαν τεράστια πυροτεχνήματα! Ανησυχούμε για την κατάσταση που επικρατεί στον οικισμό μας και κάνουμε έκκληση στο δήμο για τον άμεσο καθαρισμό. Μετά μάλιστα από τις πυρκαγιές που παρακολουθούμε καθημερινά να κατακαίουν διάφορες περιοχές τις χώρας η ανησυχία μας είναι ακόμη έντονη”, σημειώνουν χαρακτηριστικά στην επιστολή τους προς το paidis.com, η οποία συνοδεύεται και από σχετικές φωτογραφίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ