ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Τοπικές βροχές, κυρίως στα ηπειρωτικά, αναμένονται την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021. Θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, τοπικές βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σε Μακεδονία, Θεσσαλία και Κεντρική Στερεά οι οποίες από το μεσημέρι θα επεκταθούν στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά, στην Πελοπόννησο και στα νησιά του Νότιου Ιονίου. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 19 έως 33, στη Θεσσαλία από 21 έως 34, στην Ήπειρο από 18 έως 34, στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά από 21 έως 33, στη Δυτική Στερεά από 21 έως 35, στην Πελοπόννησο από 20 έως 35, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 34, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 22 έως 30, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 22 έως 36, στις Κυκλάδες από 23 έως 32, στα Δωδεκάνησα από 24 έως 33 και στη Κρήτη από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και δυτικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και το μεσημέρι και απόγευμα πρόσκαιρα 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, όμως από το πρωί έως το απόγευμα θα γίνουν νότιοι έως 3 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteo.gr – https://meteo.gr/deltio.cfm

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ