ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ. ΕΚΛ – ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΕΥΒΟΙΑ

Την Πέμπτη 19/08/2021 αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, μαζί με αντιπροσωπεία από Αγροτικούς Συλλόγους και άλλα Σωματεία της Λάρισας, της Καρδίτσας, της Μαγνησίας και των Τρικάλων παρευρέθηκαν στις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας και παρέδωσαν την πρώτη παρτίδα υλικής βοήθειας.

Το κομβόι που ξεκίνησε από την Θεσσαλία επισκέφτηκε και παρέδωσε την υλική βοήθεια στα Κέντρα (Στέκι) Αλληλεγγύης και Αγώνα των πυρόπληκτων στην Ιστιαία και στην Αστροφιλιά. Στέκια που έχουν δημιουργηθεί από τους φορείς και τους κατοίκους των περιοχών, κάνοντας πράξη το σύνθημα «μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό».

Στην συνομιλία που πραγματοποιήθηκε με εκπροσώπους των φορέων και με κατοίκους των περιοχών, τους μεταφέραμε την συγκλονιστική ανταπόκριση του λαού της Θεσσαλίας στο κάλεσμα των φορέων. Συγχρόνως εκφράστηκε η αμέριστη αλληλεγγύη και στήριξη ώστε να ικανοποιηθούν άμεσα τα δίκαια αιτήματα τους, δεσμευόμενοι ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί αμείωτα και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας θα συνεχίσει την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (νερά, κράκερς, μπάρες δημητριακών, κρουασάν, μπισκότα, ρύζι, μακαρόνια, κονσέρβες, είδη προσωπικής υγιεινής, χαρτικά κτλ.), με προτεραιότητα το ελαιόλαδο, το σπορέλαιο, τα γάλατα εβαπορέ, τις κονσέρβες και τις ζωοτροφές, όπως Ζάχαρη (για τα μελίσσια), Τριφύλλι μπάλες, Καλαμπόκι σπαστό, Κριθάρι, Στάρι σπαστό.

Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιείται καθημερινά στον χώρο του ΕΚΝΛ (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6) από τις  8:30πμ-2:00μμ & από τις 6:30μμ-9:00μμ. Για όποιον επιθυμεί μπορεί να καταθέσει και χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας στην Εθνική Τράπεζα.

Αριθμός Λογαριασμού : 397/296042-70

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ