ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΕΛΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Ζητήστε τη σακούλα μπάρμπεκιου με 6 κιλά κρέας διαφόρων ειδών μόνο με 20€!!! – Ενημερωθείτε για τη συνεργασία με χοιροτροφική μονάδα που παράγει πιστοποιημένο κρέας με υψηλή περιεκτικότητα σε Ω3 και Ω6 λιπαρά

Απίστευτες προσφορές σας περιμένουν και αυτήν την εβδομάδα στο κρεοπωλείο Καρέλας στον Τύρναβο όπου προσφέροντας σε δελεαστικές τιμές μια μεγάλη γκάμα κρεάτων και κρεατοσκευασμάτων. Μάλιστα αυτήν την εβδομάδα θα βρείτε και τη σακούλα μπάρμπεκιου που περιλαμβάνει 6 κιλά κρέας διαφορετικών ειδών μόνο με 20 ευρώ!!!

Το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κρεοπωλείο της γνωστής επιχείρησης κρεάτων και σφαγείων Καρέλας στον Τύρναβο συνεχίζει στους γνώριμους ρυθμούς, οι οποίοι το καθιέρωσαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του στον Τύρναβο, ακολουθώντας την πολιτική των μεγάλων προσφορών σε όλων των ειδών τα κρέατα, όπως άλλωστε κάνει σε όλα τα κρεοπωλεία της επιχείρησης.

Οι προσφορές για αυτήν την εβδομάδα από Δευτέρα 23 Αυγούστου έως και το Σάββατο 28 Αυγούστου είναι :

Μοσχαράκι ψαχνό 7,49€/κιλό.

Συκώτι μόσχου 4,99€/κιλό.

Κιμάς ανάμεικτος 5,49€/κιλό.

Μπριζόλες χοιρινές λαιμού η κόντρα 3,99€/κιλό.

Μπριζολάκια χοιρινά 3,69€/κιλό.

Ψαρονέφρι χοιρινό 4,99€/κιλό.

Κότσι χοιρινό 3,19€/κιλό.

Ζυγούρι μπούτι ή μπροστινό 4,99€/κιλό.

Κοτόπουλο μπούτι 2, 49€/κιλό.

Λουκάνικο κοτόπουλο 3,99€/κιλό.

Λουκάνικο χωριάτικο 3,99€/κιλό.

Κοτόπουλο κεμπάπ 2,49€/κιλό.

Στο κατάστημα αυτήν την εβδομάδα θα βρείτε και τη σακούλα μπάρμπεκιου μόνο με 20 ευρώ παίρνετε 6 κιλά κρέας διαφορετικών ειδών .

Η σακούλα με 20 ευρώ περιλαμβάνει :

1 κιλό μπριζόλες

1 κιλό μπούτια κοτόπουλο

1 κιλό λουκάνικο χωριάτικο

1 κιλό λουκάνικο κοτόπουλο

1 κιλό συκώτι μόσχου

1 κιλό ζυγούρι για γάστρα

ΧΟΙΡΙΝΑ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ

Εν τω μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία Καρέλας έχει ξεκινήσει μια συνεργασία με επιλεγμένη χοιροτροφικής μονάδα που εκτρέφει τα χοιρινά με ειδική διατροφή ώστε το κρέας να είναι πλούσιο σε Ω3 και Ω6 λιπαρά. Αλλωστε διαθέτει και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που το αποδεικνύουν.

“Στο κατάστημα μας θα σας περιμένουν για να σας σερβίρουν οι άριστοι κρεατοτέχνες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Και μην ξεχνάτε όλα τα κρέατα μας σφάζονται και προμηθεύονται από τα ιδιωτικά μας σφαγεία στο Βόλο, έτσι πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κρεοπωλείου, προσκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Τύρναβο και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το κατάστημα και στα social media για να ενημερώνεστε καθημερινά για φρέσκα παρασκευάσματα και προσφορές:
Facebook: Κρεοπωλείο Καρέλας
Instagram: karelas_butchershop

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com