ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας είχε ο ιατρός και αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, στο πολιτικό του γραφείο, στη Λάρισα.

Ο Λαρισαίος πολιτικός ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τη διαχρονική προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και την καθοριστική συνεισφορά τους στην ανάσχεση και την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ συζήτησε μαζί τους την πορεία των εμβολιασμών των υγειονομικών.

Από την πλευρά τους, τα στελέχη του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, αναφέρθηκαν στην υποστελέχωση που παρατηρείται στον φορέα και εστίασαν στον καθημερινό αγώνα που δίνουν για τη διάσωση ζωών καθώς και στην αναγκαιότητα πειθούς των ανεμβολίαστων συναδέλφων τους για τα οφέλη του εμβολιασμού.

Περαιτέρω, ο πρ. Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, ενημέρωσε και δια ζώσης την αντιπροσωπεία, σχετικά με τη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον Αντιπρόεδρο του Κέντρου, Παναγιώτη Κουτσουμπέλη, για τη δημιουργία Τομέα ΕΚΑΒ στην Αγιά, και συζήτησαν συνολικά την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στον Νομό Λάρισας.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Χρήστος Κέλλας δήλωσε:

«Με τα στελέχη του ΕΚΑΒ είχαμε μία παραγωγική συνάντηση, κατά την οποία συζητήσαμε την πορεία των εμβολιασμών και την καταλυτική συμβολή του υγειονομικού κόσμου στο χτίσιμο ανοσίας του πληθυσμού.

Προσθέτως, μου δόθηκε η δυνατότητα να τους πω, για ακόμη μια φορά, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για το έργο τους καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας και να τους ενημερώσω για την όδευση του συλλογικού μας αιτήματος σε σχέση με τη δημιουργία Τομέα ΕΚΑΒ στην Αγιά. Στόχος όλων μας είναι η διαρκής ενίσχυση των δομών υγείας του τόπου μας. Προσωπικό μου στοίχημα αποτελεί η έμπρακτη στήριξη του έργου των εργαζομένων του ΕΣΥ από την Ελληνική Πολιτεία».

Από πλευράς του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος Γιάννης Γούλας, η Γ. Γραμματέας Βιβή Σαράφη και ο Ταμίας Νίκος Πατσιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ