ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Τέσσερα φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους παρέδωσε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας η Περιφέρεια

Παραδόθηκαν σήμερα στην Περιφέρεια Στέρεας Ελλάδας τέσσερα φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η ανταπόκριση των πολιτών, των συλλόγων, των φορέων και των εταιριών στο κάλεσμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για συγκέντρωση  βοήθειας για τους πυρόπληκτους ήταν μεγάλη και στο πλαίσιο της αλυσίδας αλληλεγγύης και προσφοράς για την κάλυψη των πρώτων, επειγουσών αναγκών των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται σκληρά, συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν 13 παλέτες νερού, 16 παλέτες τροφίμων μακράς διάρκειας, 9 παλέτες ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς και φάρμακα και τροφές για οικόσιτα ζώα.

Την παράδοση της βοήθειας πραγματοποίησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Καλομπάτσιος και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Νεολαίας και Δια βίου Μάθησης Νίκος Λιούπας.

«Στεκόμαστε δίπλα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, στους δήμους και τους συμπολίτες μας που αυτές τις ημέρες δοκιμάζονται σκληρά στην Εύβοια. Οι Θεσσαλοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα προσφοράς και αγάπης της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη συγκέντρωση βοήθειας για τους συνανθρώπους μας που βιώνουν εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες, στους συλλόγους, στους φορείς και στις εταιρίες που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας. Η Θεσσαλία βίωσε πρόσφατα δύσκολες καταστάσεις με την θεομηνία του Ιανού και τον καταστροφικό σεισμό  και σήμερα ανταποδίδει την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση που δέχτηκε από όλη τη χώρα» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ