Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ «ΜΑΡΜΑΡΟ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

Δήλωση του Βασίλη Κόκκαλη για τα νέα μέτρα 

«Η εστίαση θα πληρώσει και πάλι το «μάρμαρο» της κυβερνητικής ανικανότητας» σημειώνει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης, με αφορμή τις σημερινές ανακοινώσεις τις κυβέρνησης για τα νέα μέτρα που θα ληφθούν για την πανδημία με επίκεντρο τους ανεμβολίαστους πολίτες.

Ο Λαρισαίος πολιτικός αναφέρει πως «δυστυχώς η κυβέρνηση κατά την προσφιλή της τακτική, μόλις τα θαλασσώσει σε κάτι, στέλνει το λογαριασμό στην κοινωνία. Έτσι, τα νέα μέτρα που λαμβάνονται με «στόχο» τους ανεμβολίαστους, έρχονται μετά βεβαιότητας να κλονίσουν τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων της εστίασης, η οποία χρησιμοποιείται με αίσχιστο τρόπο ως μοχλός πίεσης από την κυβέρνηση για την αύξηση των εμβολιασμένων.

Τουλάχιστον ας μεριμνήσει άμεσα να ανακοινώσει και τη δέουσα επιπλέον οικονομική στήριξη στην εστίαση που καλείται για μία ακόμη φορά να πληρώσει το «μάρμαρο». Να στηρίξει τις επιχειρήσεις εκείνες και τις χιλιάδες οικογένειες που συντηρούνται από αυτές. Που καλούνται να πληρώσουν ασφαλιστικές εισφορές για το χρονικό διάστημα της καραντίνας για την οποία δεν ευθύνονταν.

Θα πρόκειται για την επιτομή της αδικίας αν πληρώσουν οι εξαντλημένοι οικονομικά συμπολίτες μας την αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής στο θέμα των εμβολιασμών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ