Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΚΥΛΛΑΚΟ

Ο Συντονισμός Δράσης και Διαλόγου Κομμουνιστικών Δυνάμεων Λάρισας  με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά τον σύντροφο Αντώνη Σκυλλάκο, για πολλά χρόνια μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και  βουλευτής του που έφυγε  πρόωρα από τη ζωή . Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια  στη σύζυγό του Κική, τα παιδιά του Ηλία και Χρήστο, στους οικείους του και στο ΚΚΕ.  Ο εκλιπών υπήρξε σε όλη του τη ζωή συνεπής και έντιμος αγωνιστής , ακατάβλητος  υπερασπιστής των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης και του λαού.

Ως φοιτητής ανέπτυξε σημαντική αντιδικτατορική δράση, αγωνίστηκε για την ίδρυση και λειτουργία των τοπικών Φοιτητικών Συλλόγων και συμμετείχε ενεργά στην κατάληψη της Νομικής . Ήταν ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Λαρισαίων φοιτητών Αθήνας .

Το 1975 οργανώθηκε στο ΚΚΕ, το οποίο υπηρέτησε, από πολλές υπεύθυνες θέσεις .Αγωνίστηκε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια για τα δίκαια   του εργατικού – λαϊκού κινήματος και  της αγροτιάς από τη θέση του βουλευτή Λάρισας .

Η παρακαταθήκη που αφήνει ο  σ. Αντώνης ως άνθρωπος και ως επαναστάτης είναι πολύ βαριά. Διδασκόμαστε από το δρόμο που χάραξε και συνεχίζουμε με όλες μας τις αδυναμίες να ψάχνουμε τη διέξοδο στη σύγχρονη εποχή της βαρβαρότητας .

Καλό ταξίδι σύντροφε !

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ