ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αντιδήμαρχος του δήμου Τυρνάβου βρέθηκε θετικός στον ιό – Κλιμάκιο του ΕΟΔΔΥ θα διενεργήσει rapid tests σε όλους τους υπαλλήλους

Εντονη είναι η ανησυχία στην υγειονομική κοινότητα του δήμου Τυρνάβου εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στον αριθμό των κρουσμάτων κορωνοϊού που καταγράφονται τόσο σε ιδιωτικά εργαστήρια όσο και στο Κέντρο Υγείας.

Οπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές ο αριθμός των κρουσμάτων τις 2 πρώτες ημέρες της εβδομάδας ο αριθμός των κρουσμάτων είναι σχεδόν διπλάσιος σε σχέση με τις αντίστοιχες ημέρες της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ μεταξύ των θετικών κρουσμάτων είναι αρκετοί νέοι, αλλά και άτομα τα οποία έχουν εμβολιαστεί, αλλά όπως τονίζεται εμφανίζουν ελάχιστα έως καθόλου συμπτώματα.

Η αύξηση των κρουσμάτων χτυπά καμπανάκι κινδύνου για την περιοχή με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στο καλοκαίρι, πολλοί κάτοικοι της περιοχής δεν έχουν επιστρέψει ακόμη από διακοπές, ενώ δεν έχουν ανοίξει και τα σχολεία, ενώ και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σερβίρουν κυρίως σε εξωτερικούς χώρους. οΛοι φοβούνται ότι το επόμενο διάστημα αν επιβεβαιωθεί η τάση των τελευταίων ημερών τότε η κατάσταση αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Ο αντιδήμαρχος

Εν τω μεταξύ σήμερα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και αντιδήμαρχος του δήμου Τυρνάβου, σημαίνοντας συναγερμό στο δημαρχείο. Ο αντιδήμαρχος δεν εμφανίζει κάποιο σύμπτωμα, ενώ σε ανακοίνωση του δήμου αναφέρονται τα εξής:

“Ως Δήμος Τύρναβου σας ενημερώνουμε ότι, έπειτα από επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19 στο Δημαρχείο Τυρνάβου, σήμερα θα πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δημαρχείου ενώ αύριο το πρωί κλιμάκιο του ΕΟΔΔΥ θα διενεργήσει rapid tests σε όλους τους υπαλλήλους των κυρίων κτιρίων του Δημαρχείου και της ΔΕΥΑΤ.
Συνεχίζουμε να προσέχουμε! Μένουμε ασφαλείς!”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ