ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Άμεση και συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο κάλεσμα της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, αλλά και για την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας στην Αττική, την Εύβοια, την Ηλεία και τις υπόλοιπες περιοχές που κατάστρεψε η πύρινη λαίλαπα και η παντελής  αδυναμία συντονισμού εκ μέρους της Κυβέρνησης.

Το προηγούμενο διάστημα, η βοήθεια προς τους πυρόπληκτους συγκεντρώθηκε στα γραφεία του κόμματος στη Λάρισα, υπό την επίβλεψη μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής, ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν και η οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων, μέσω του ειδικού λογαριασμού που άνοιξαν για την περίσταση οι υπεύθυνοι της δομής «Αλληλεγγύη για Όλους».

Την Τρίτη 24 Αυγούστου, τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις του «Αλληλεγγύη για Όλους», προκειμένου να διανεμηθούν στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λάρισας ευχαριστεί τους ανθρώπους της μεταφορικής εταιρείας «ΚΙΟΥΣΗ» για την άψογη συνεργασία και την αμέριστη συνδρομή τους στη μεταφορά της βοήθειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ