ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΒΙΖΙΤΕΣ – ΟΙ ΒΙΛΕΣ – ΤΑ ΟΡΓΙΑ

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ δημοσιεύεται με αφορμή τη σύλληψη από τις αστυνομικές αρχές γνωστού μοντέλου με κατοχή – διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ωστόσο θέλω να διαβεβαιώσω – για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις- πως δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο συμβάν ούτε ως προς το πρόσωπο, ούτε ως προς την υπόθεση!

Στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας, λένε οι πληροφορίες, λειτουργούν κάποια «συστήματα» που παρέχουν παντός είδους υπηρεσίες (από επώνυμα – φωτογραφημένα κορίτσια μέχρι ουσίες και διοργάνωση …εκδηλώσεων) προς υψηλού επιπέδου ενδιαφερόμενους με δυνατότητα να πληρώνουν αδρά και cash! Μετρητά!

Τα τελευταία χρόνια, λένε οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές, πηγαινοέρχεται για διακοπές – και μπίζνες (!!!) στην Ελλάδα μια παρέα Αράβων, δυο – δυο, τρεις – τρεις!

Οι οποίοι διαμένουν συνήθως σε υπερπολυτελείς βίλες των Νοτίων Προαστείων, από τον Άλιμο μέχρι την Βουλιαγμένη, τη Βάρκιζα και το Λαγονήσι!

Στους εν λόγω …Σείχηδες, όλοι Σεΐχηδες ή Εμίρηδες «βαφτίζονται» ή αυτοαποκαλούνται, αρέσουν τα …πάρτι!

Οι μαζικές συναθροίσεις στη luxury μονοκατοικία, που προστατεύει το privacy, γύρω από την πισίνα, με την παρουσία πολλών κοριτσιών και την παροχή άφθονης σαμπάνιας, ουίσκι, βότκας, τεκίλας και …άσπρης σκόνης!

Τα επαναλαμβανόμενα πάρτι κάθε τρεις και λίγο, για λογαριασμό των δύο (άντε τριών) Αράβων, που έρχονταν Αθήνα για το σκοπό αυτό, είχαν αναλάβει κάτι νταραβεριτζούδες (σύγχρονες εκδοχές της ξεπερασμένης έννοιας «τσατσά») της ευρύτερης περιοχής, που είχαν τα απαραίτητα κονέ και προσβάσεις!

Δηλαδή την διασφάλιση συμμετοχής στα πάρτι ψευτομοντέλων, στην ουσία βίζιτες με book από φωτογραφήσεις σε περιοδικά, κοσμικές στήλες, εφημερίδες αλλά και life style ιστοσελίδες! Και πολλές φορές συμμετοχές σε τηλεοπτικές εκπομπές ή «παράθυρα»!

Στους δύο «Εμίρηδες» άρεσε να συμμετέχουν τουλάχιστον 10 κορίτσια στο πάρτι, τα οποία είτε περιφέρονταν πίνοντας, τρώγοντας ή …τραβώντας γραμμές ή είχαν ενεργό ρόλο στο όργιο που επακολουθούσε, όπου ενίοτε εμφανίζονταν και special guest stars, όπως ένας γνωστός ποδοσφαιριστής ιστορικής αθηναϊκής ομάδας, που καυχιόταν για την ομορφιά και τα προσόντα του και ο οποίος το βράδυ πέρασε καλά με τα κορίτσια και το πρωί ξύπνησε … «Καφάσης» και έτρεχε στο νοσοκομείο με χαλάρωση οπίσθιου μέρους του σώματος!

Η μπίζνα των δύο (όπως ακούγεται) νταραβεριτζούδων με τους Άραβες , με τους οποίους με τα χρόνια ήρθαν πολύ κοντά αποκτώντας στενή προσωπική σχέση, πέραν της επαγγελματικής για την οποία πληρώνονταν ηγεμονικά, σχέση εμπιστοσύνης και …όχι μόνο, κράτησε κάμποσα χρόνια, μέχρι που μεσολάβησε ο κορωνοιός, τα λοκντάουν, ο περιορισμός των ταξιδιών και μετακινήσεων!

Οπότε τα πάρτι μειώθηκαν δραματικά, οι μετακινήσεις των Αράβων στην Ελλάδα ελαχιστοποιήθηκαν, οι προσωπικές σχέσεις των νταραβεριτζούδων με τους …Εμίρηδες πάγωσαν και από τα 10 κορίτσια και τις ομαδικές συναθροίσεις στις βίλες κάθε τρεις και λίγο, περιορίστηκαν σχεδόν αποκλειστικά στις …μυτιές!

radar.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ