Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡΣ

Δήλωση του βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Β. Κόκκαλη
«Ο πρωθυπουργός σήμερα από το βήμα της Βουλής προσηλωμένος στο δόγμα της παντελούς αλλοίωσης της πραγματικότητας, επέδειξε με καμάρι φωτογραφίες από το υπό κατασκευή νέου δημοτικό σχολείο στο σεισμόπληκτο Δαμάσι του Τυρνάβου.
Την ίδια ώρα όμως, πλήθος οικογενειών που χτυπήθηκαν από τον Εγκέλαδό στις αρχές του περασμένου Μαρτίου, ζουν υπό απαράδεκτες συνθήκες σε κοντέινερ! Είναι αυτές οι φωτογραφίες που δείχνουν το έντονο κοντράστ και που εκθέτουν τον κύριο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του!
Από τη μία είναι το νέο δημοτικό σχολείο που καλώς κατασκευάζεται, αλλά υλοποιείται με ιδιωτικά κονδύλια, με δωρεά και από την άλλη ένα κράτος που δεν μπορεί να παρέχει τα αυτονόητα σε πολίτες που εδώ και μήνες  ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες!
Αντί λοιπόν να ζητήσει συγγνώμη για τις τριτοκοσμικές συνθήκες στις οποίες έχει καταδικάσει τους κατοίκους του Δαμασίου, κουνάει και το δάχτυλο παρουσιάζοντας φωτογραφίες από ένα έργο που χρηματοδοτεί ιδιώτης! Το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει αυτή τη στιγμή, είναι να σιωπήσει. Παραδίδουμε τον ίδιο και την κυβέρνηση του στην κρίση των πολιτών.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ