ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ

Δήλωση του προέδρου τους  Ι.Σ.Λ. Κ. Γιαννακόπουλου για την απώλειά της

Εφυγε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες από τη ζωή η διευθύντρια της μονάδας εντατικής στη νεογνολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Κατερίνα Γαϊτανά ύστερα από μάχη που έδωσ εμε ασθένεα το τελευταίο διάστημα. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Νέο Κοιμητήριο.

Στο άγγελμα του θανάτου της ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κ. Γιαννακόπουλος εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

“Ανείπωτη θλίψη σε όλη την ιατρική κοινότητα και ιδιαίτερα στους παιδιάτρους και νεογνολόγους, αλλά και στους συμπολίτες της ευρύτερης περιοχής μας προκάλεσε ο θάνατος της συναδέλφου Κατερίνας Γαϊτανά, νεογνολόγου, Διευθύντρια της ΜΕΝΝ του  Π.Γ.Ν.Λ. , που έφυγε σήμερα τα ξημερώματα, μετά από άνιση μάχη που έδινε τον τελευταίο καιρό για τη ζωή της.

Βασικό στέλεχος της νεογνολογίας, με υψηλό επίπεδο επιστημονικής κατάρτισης, ιδιαίτερη αγαπητή και συνεργάσιμη με όλους τους συναδέλφους, φρόντιζε καθημερινά τα πρόωρα νεογνά, αλλά και εκείνα με ιδιαίτερα προβλήματα στην Μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Η μεγάλη προσφορά της έχει ήδη καταγραφεί και αναγνωριστεί απ’ όλους. Η συμβολή της στην εκπαίδευση νέων συναδέλφων ήταν κορυφαία.  Το έργο της, ως υπεύθυνη λειτουργός υγείας, θα αποτελεί λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση σε όλους τους νεότερους.

Καλό ταξίδι συναδέλφισσα Κατερίνα!! θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της!!

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Κυριακή 29-8-2021 στις 6 ώρα μμ. στο Νέο Κοιμητήριο”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com