ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ

Φορτηγά μετέφεραν είδη πρώτης ανάγκης και ζωοτροφές 

Παραδόθηκαν στο Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας της Βόρειας Εύβοιας φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από το Δήμο Τεμπών, αλλά και ζωοτροφές προσφορά κτηνοτρόφων από την Κοινότητα Όσσας. Η ανταπόκριση των πολιτών, των κτηνοτρόφων, των συλλόγων, των φορέων και των εταιριών στο κάλεσμα του Δήμου Τεμπών για συγκέντρωση  βοήθειας για τους πυρόπληκτους ήταν συγκινητική.

Συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν  τέσσερις (4) τόνοι με τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρούχα, εμφιαλωμένα νερά, ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς και φάρμακα, επιπλέον δέκα (10) τόνοι μπάλες άχυρο και τέσσερις (4) τόνοι φύραμα για τα παραγωγικά ζώα. Την παράδοση της βοήθειας πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Όσσας κ. Γιώργος Μακρυγιάννης συνοδευόμενος  από κατοίκους του χωριού.

«Η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμου Τεμπών για συγκέντρωση βοήθειας για τους πυρόπληκτους ήταν συγκινητική. Την κρίσιμη στιγμή αποδείξαμε όλοι μαζί τη δύναμη της αλληλεγγύης. Ευχαριστούμε ξεχωριστά τον καθένα για την ανταπόκριση στο προσκλητήριο προσφοράς και συμπαράστασης στις οικογένειες που έχουν πληγεί.

Και εμείς εδώ στη Θεσσαλία βιώσαμε δύσκολες καταστάσεις με την θεομηνία του Ιανού και τον καταστροφικό σεισμό του Μαρτίου και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι την αξία κάθε προσφοράς μικρής ή μεγάλης σε τέτοιες δύσκολες στιγμές. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Αθανασίου Παπαχρήστου από την Όσσα για την δωρεάν μεταφορά των ζωοτροφών. Συνεχίζουμε δεν τους ξεχνάμε», δηλώνει ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

Την ανθρωπιστική βοήθεια παρέλαβαν ο Αντιδήμαρχος του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας κ. Άγγελος Κωνσταντινάκης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ροβιών κ. Θοδωρής Κέρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ