ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ – ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΚΑΙ ΤΥΡΟΚΟΜΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

Στο κάλεσμα αλληλεγγύης των κτηνοτρόφων τού Τυρνάβου, που έστειλαν βοήθεια στους συναδέλφους τους στην Εύβοια, ανταποκρίθηκαν με θέρμη τρεις πρατηριούχοι καυσίμων του Τυρνάβου.

Ο λόγος για τούς ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων, Σακελλάρης Απόστολος και Βιορέλης, Σακελλάρης Αθανάσιος και Νικήτας και Αφοί Τσιγάνη.  Από την πρωτοβουλία αυτή των κτηνοτρόφων απαθείς δεν έμειναν ούτε ιδιοκτήτες γαλακτοβιομηχανιών. Οι οποίοι επίσης συνέβαλαν με χρήματα για καύσιμα και ναύλα για τα δύο φορτηγά αυτοκίνητα που μετακινήθηκαν στην Εύβοια. Ο λόγος για τους Μάνθο Αγορογιάννη και την γαλακτοβιομηχανία ΧΩΤΟΣ. Οι κτηνοτρόφοι που συντόνισαν την αποστολή εκφράζουν ευχαριστίες σέ όλους όσοι συνετέλεσαν στο να αποσταλεί η βοήθεια στους πυρόπληκτους της Εύβοιας.

Ο Στ. Σπανογιάννης
Από την πλευρά του ο Στέλιος Σπαναγιάννης ένας εκ των κτηνοτρόφων που πήραν την πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση βοήθειας σε δήλωσή του επισημαίνει:
” Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην κίνηση ανθρωπιάς! Παρόλο που οι καιροί είναι δύσκολοι, κτηνοτρόφοι, έμποροι αλλά και ιδιοκτήτες πρατηρίων δείξαμε έμπρακτα ότι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά έχει την μεγαλύτερη αξία στην κοινωνία μας. Την συμπαράσταση μας στους συναδέλφους στην Εύβοια και γρήγορα ευχόμαστε να επουλωθούν οι πληγές”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ