ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε η Βίκυ Σταμάτη στο Α΄ ΄Νεκροταφείο Αθηνών για το τελευταίο αντίο στον άνδρα της ζωής της, τον Άκη Τσοχατζόπουλο, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών, την περασμένη Παρασκευή.

Τη Βίκυ Σταμάτη συνόδευσε στο Α΄΄ Νεκροταφείο ο 14χρονος μονάκριβος γιος τους Άκης, ο οποίος ήταν σιωπηλός αλλά και φανερά συγκινημένος. Η Βίκυ Σταμάτη υπήρξε για πολλά χρόνια σύζυγος του πρώην υπουργού και ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν έφυγε από το πλευρό του.

Τόσο κατά την τέλεση της εξόδιου ακολουθίας όσο και κατά την ταφή του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ και των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και του Κώστα Σημίτη, εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές ιδιαίτερα όταν η Βίκυ Σταμάτη συντετριμένη φώναζε «αγάπη μου, ψυχή μου…» υποβασταζόμενη από τον γιο που απέκτησε με τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

ΚΗΔΕΙΑ ΑΚΗ 4

Το παρόν στην κηδεία του Άκη Τσοχατζόπουλου έδωσαν η κόρη του Αρετή με την κόρη της, ο πρωτότοκος γιος του Αλέξανδρος, ο Ηλίας Λιβάνης και αρκετοί ακόμα φίλοι του εκλιπόντος μεταξύ αυτών και ο Ηλίας Λιβάνης.

ΚΗΔΕΙΑ ΑΚΗ 3

Λίγο πριν το χώμα σκεπάσει το φέρετρο με τη σορό του Άκη Τσοχατζόπουλου, φίλος του αείμνηστου πρώην υπουργού τοποθέτησε πάνω τη σημαία του ΠΑΣΟΚ

Να θυμίσουμε πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 82 ετών νικημένος από τα προβλήματα υγείας που τον βασάνιζαν τα τελευταία χρόνια.

dikaiologitika.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com