ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΙΚΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ

Φανερά ενοχλημένη είναι η βάση της ΝΔ στο νομό Λάρισας εξαιτίας της νέας απουσίας Λαρισαίων από το κυβερνητικό σχήμα αλλά και από τους χειρισμούς του πρωθυπουργού στην υπόθεση Αποστολόκη αλλά και με την τοποθέτηση και άλλων μεταγραφών στην κυβέρνηση.

Την ίδια ώρα στελέχη του κόμματος προσπαθούν να εξηγήσουν την εμμονή του κ. Μητσοτάκη να αφήνει εκτός κυβέρνησης τους Λαρισαίους βουλευτές που και πολλές ψήφους έφεραν στις προηγούμενες εκλογές και καθημερινά δίνουν τη μάχη τους για τη στήριξη του κυβερνητικού έργου ακόμα και σε τομείς που οι αστοχίες και τα λάθη είναι φανερά.

Για την Στέλλα Μπίζιου εκτιμούν ότι η μικρή της θητεία στη Βουλή είναι ο βασικός παράγοντας που την αφήνουν εκτός κυβέρνησης ενώ για τους άλλους δύο υποστηρίζουν ότι τα αίτια είναι πολλά.

Οπως σημειώνουν το γεγονός ότι Μ. Χαρακόπουλος και Χρ. Κέλλας που έχουν χρεωθεί σε άλλα στρατόπεδα από το Μητσοτακικό, είναι ένας παράγοντας ενώ υπάρχουν και άλλοι:

Για τον κ. Χαρακόπουλο σημειώνουν ότι ίσως να πληρώνει το γεγονός ότι ως αναπληρωτής υπουργός αντέδρασε σθεναρά στο θέμα της διάρκειας του γάλακτος φτάνοντας ακόμη και στην παραίτηση από τη θέση του υφυπουργού, αφού κανένας πρωθυπουργός δεν επιθυμεί να έχει δίπλα του αντιρρησίες που έχουν δείξει ότι δεν καταλαβαίνουν από θέσεις…

Οσο για τον κ. Κέλλα τονίζουν με νόημα ότι υπάρχουν κομματικοί στο νομό που είναι κοντά στον Μητσοτάκη και οι οποίοι ασκούν πιέσεις ώστε να μην υπουργοποιηθεί.

Τί πραγματικά συμβαίνει μάλλον μόνο ο πρωθυπουργός και οι συν αυτώ γνωρίζουν, αν και γεγονός είναι ότι ο νομός είναι και πάλι χωρίς εκπροσώπηση στην κυβέρνηση, όταν ακόμη και η Αβδέλλα έχει τον δικό της υπουργό προερχόμενο μάλιστα από το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ