ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 10.000 € ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο ΣΕΜΕΔΟ

Ελεύθερος με επιβολή εγγυοδοσίας 10.000 ευρώ και δίχως περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο Ρούμπεν Σεμέδο για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού σε βάρος 17χρονης, που κατήγγειλλε ότι την βίασε.

Η απολογία του 27χρονου αμυντικού διήρκησε 2,5 ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση χωρίς συναίνεση.

Νωρίτερα, κάτω από άκρα μυστικότητα κατέθεσε στην ανακρίτρια η 17χρονη που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και τον 40 Νιγηριανό μάνατζερ.

Η καταγγελία έγινε στην αστυνομία από την ίδια την 17χρονη το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα: Το περιστατικό συνέβη στις 28 Αυγούστου ενώ βρισκόταν σε έξοδο και έπινε ποτό σε μπαρ με τον γνωστό ποδοσφαιριστή. Εκείνος την μέθυσε και στην συνέχεια την μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στην Γλυφάδα όπου και την βίασε.

Την πόρτα της ανακρίτριας πέρασε χθες η 16χρονη, φίλη της 17χρονης που έκανε την καταγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή της η 16χρονη φέρεται να επιβεβαίωσε στη δικαστική λειτουργό πως η φίλη της είχε πιει πολύ το επίμαχο βράδυ, καθώς όλοι διασκέδαζαν σε κλαμπ του Ωρωπού πριν πάνε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή. Επίσης κατέθεσε πως η καταγγέλλουσα, όταν συνήλθε, δεν θυμόταν τι ακριβώς είχε γίνει με τους δύο κατηγορούμενους, αναφέροντάς της πάντως πως με κανένα από τους δύο τους δεν ήθελε να γίνουν όσα έγιναν. Περιέγραψε παράλληλα πως η φίλη της το επίμαχο βράδυ «μετά το σκηνικό με το Νιγηριανό», ζήτησε από φίλο της να πάει να την πάρει, αλλά εκείνος νευρίασε και αρνήθηκε αυτό που του ζήτησε η 17χρονη.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει παραδεχτεί την ερωτική συνεύρεση, ωστόσο υποστηρίζει ότι υπήρξε συναίνεση. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του δικηγόρου του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός για τίποτα. Μόνη της μια κοπέλα τον αναζήτησε την Παρασκευή, του είπε αν μπορούν να τον βρουν με μια φίλη της και έγινε ό,τι έγινε. Αν πάω σε ένα σπίτι και με βιάσουν, αμέσως θα φύγω. Εδώ έμεινε στο σπίτι, παρήγγειλαν φαγητό, κάπνισαν ναργιλέ και αν δεν υπήρχε η καταγγελία ακόμα θα έκαναν βόλτες μαζί. Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και η κοπέλα να του στέλνει μήνυμα αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ