ΘΥΜΑ ΤΡΟΧΑΙΟΥ Ο ΤΡΑΠΕΡ MAD CLIP

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από σοβαρό τροχαίο ο γνωστός τράπερ Mad Clip. Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Porsche ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως έναν μεγάλο ευκάλυπτο, όπου ανακόπηκε η πορεία του. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός, που όπως διαπιστώθηκε είναι ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος, γνωστός ως Mad Clip να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.  Mad Clip

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ ο γνωστός τραγουδιστής μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς όπως αναφέρει η Πυροσβεστική ο άτυχος τράπερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του.

Η επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής:

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε πριν από λίγη ώρα ο ΣΚΑΪ, ο 34χρονος Mad Clip έχει χάσει τη μάχη για τη ζωή. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το αν ο τραγουδιστής έχει πεθάνει ή είναι ακόμα βαριά τραυματισμένος.

ΦΩΤΟ: enikos.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ