ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

Μετά από παρέμβαση του Δημάρχου κ. Μανώλη, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, κλιμάκιο της ΚΤΥΠ (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. πρώην ΟΣΚ) που αποτελούνταν από τον Θεόδωρο Ηλιόπουλο Πολιτικό Μηχανικό, διευθυντή τμήματος προγραμματικών συμβάσεων, ποιοτικού ελέγχου και διαχείρισης φυσικών καταστροφών της ΚΤΥΠ και τον Αρχιτέκτονα Δημήτριο Φιλιππάκο, έλεγξαν τα σχολικά κτίρια του δήμου μας, όπου διαπιστώθηκε ότι βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.

«Μετά από παρέμβασή μας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ Α.Ε. κ. Γιάνναρης ενέκρινε τη μετάβαση κλιμακίου μηχανικών της υπηρεσίας του για να ελέγξουν ενδελεχώς τα σχολικά κτίρια. Μέλημα της δημοτικής Αρχής, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο έλεγχος, για μία ακόμη φορά, των σχολικών κτιρίων για να διαπιστωθούν τυχόν πιθανά στατικά ή άλλα προβλήματα, λόγω και του ισχυρού σεισμού της 3ης Μαρτίου 2021. Ελέγχτηκαν όλα τα σχολικά κτίρια. Οι μηχανικοί της ΚΤΥΠ μας διαβεβαίωσαν ότι το σύνολο των σχολικών κτιρίων δεν υπέστησαν ζημιά από το σεισμό και ότι είναι απολύτως ασφαλή», δήλωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Μανώλης.

Κατά τη διαδικασία του ελέγχου συνόδευαν το δήμαρχο και το κλιμάκιο της ΚΤΥΠ οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Γκατζόγιας, Αθανάσιος Καραναστάσης, Νικόλαος Μητσογιάννης και Γιώργος Νικολάου και ο πρόεδρος της Κοινότητας Καλοχωρίου Γιώργος Σαϊτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ