Η Τ.Κ. ΚΥΨΕΛΟΧΩΡΙΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Διαμαρτυρία της προέδρου της Τ.Κ. Στέλλας Μήλιου

Η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κυψελοχωρίου κα  Στέλλα Μήλιου διαμαρτύρεται επισημαίνοντας: “Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μου τόσο προς τον κ Δήμαρχο όσο και προς τούς αιρετούς της ΔΕ Νέσσωνα, συνεχίζεται η απαξίωση εμπαιγμός μη λύση ουσιαστικών ζητημάτων πού σχετίζονται με την καθημερινότητα των κατοίκων ,όπως είναι ο ευπρεπισμός των χώρων πρασίνου, η καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων καθώς και τα πολύ σοβαρά προβλήματα ύδρευσης  τα οποία έχω θέσει αρκετές φορές προς τούς έχοντες την ευθύνη διαχείρισης τού Δήμου.

Όμως ένα ακόμη γεγονός πού ήρθε εις γνώσιν μου πριν λίγες μέρες ,έφτασε να ξεχειλίσει το ποτήρι της αδικίας και της πικρίας.

Και εξηγούμαι:

Πριν ακόμη στεγνώσει το «μελάνι» της ανακοίνωσης-πρόσκλησης του Δημάρχου κ Μανώλη για την δημιουργία εθελοντικών ομάδων και της εθελοντικής συμμετοχής-προσφοράς, έρχεστε να διαψευσθείτε κκ της Δημοτικής Αρχής παταγωδώς.

Σύμφωνα με καταγγελία που υπέπεσε στην αντίληψη μου ,ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, επιδιώκει την ποινική δίωξη του πρώην προέδρου της ΤΚ Κυψελοχωρίου,επειδή «άκουσον-άκουσον» στην εθελοντική του προσπάθεια καθαρισμού χώρων πρασίνου της κοινότητας-λόγω της παντελούς έλλειψης καθαρισμού και ευπρεπισμού που προανέφερα-κατέστρεψε δύο βανάκια ποτίσματος, όπου το κόστος επισκευής υπολογίζεται στα 11 ευρώ.

Για την παραπάνω φθορά ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ επιδιώκει την ποινική δίωξη τού εθελοντή πρώην προέδρου της Τοπικής  Κοινότητας.

Αλήθεια έτσι επιβραβεύεται τον εθελοντισμό που επικαλείσθε κ Δήμαρχε;

Μήπως κ Μανώλη αυτά πού αναφέρετε περί εθελοντισμού και συμμετοχής αποτελούν «κενό γράμμα»;

Μήπως κ αντιπρόεδρε της ΔΕΥΑΤ με την άσκηση ποινικής δίωξης καθώς και άλλων ενεργειών σας προσπαθείτε να καλύψετε την ανάρμοστη συμπεριφορά σας απέναντι στον πρώην πρόεδρο και σε μένα προσωπικά για την οποία παρεμπιπτόντως έχετε μηνυθεί;

Μήπως τα περί ισονομίας και ισοπολιτείας που συχνά-πυκνά επικαλείσθε αποτελούν λόγια τού αέρα;

Εσείς κ Δήμαρχε πότε σκέπτεστε να πάρετε θέση για τις ενέργειες συνεργατών σας;

Αναγκάζομαι αυτή τη φορά να δημοσιοποιήσω τα προβλήματα της Τοπικής Κοινότητας Κυψελοχωρίου μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, επιδιώκοντας, αφενός την επίλυση τους και αφετέρου την αλλαγή της μεροληπτικής συμπεριφοράς από την Δημοτική Αρχή προς όφελος των κατοίκων.

Γιατί μόνο ,όταν τα λόγια και οι δηλώσεις γίνονται πράξεις, αποκτούν νόημα και αξία κ. Μανώλη!!!”

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ