ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Το 1Ο Φεστιβάλ Νεολαίας και δια Βίου Μάθησης που διοργανώνεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 10 Σεπτεμβρίου στη Δημοτική Πινακοθήκη, τον Μύλο του Παππά και το Β’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, με θέμα «17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης», ενώ με αφορμή τις εκδηλώσεις παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σχετική συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο.

Δηλώνοντας περήφανος για την αξιόλογη πρωτοβουλία και την εν γένει λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης αναφέρθηκε «σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός, μέσω του οποίου δίδεται η δυνατότητα να συζητήσουν για προβλήματα ποικίλης θεματολογίας, σε μια κοινωνία όπως αυτή της Λάρισας».

Τη στήριξή τους στο εγχείρημα εξέφρασαν όλοι οι εμπλεκόμενοι, εκφράζοντας την πεποίθηση πως το 3ήμερο θα αποτελέσει σταθμό για τη Λάρισα, ενώ Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Γιώργος Κατρανάς αναφέρθηκε στις δράσεις του 1ου Φεστιβάλ, που περιλαμβάνει ημερίδες, εθελοντική αιμοδοσία, προβολές ταινιών καλλιτεχνικά δρώμενα και παιχνίδια για παιδιά.

Σημειώνεται ότι την τελευταία μέρα θα υπάρχει συνάντηση όλων των Δημοτικών Συμβουλίων Νεολαίας της Ελλάδας και απολογιστική συνέλευση.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ