ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ “ΣΠΟΥΔΗ” ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Συνεχίζονται οι εγγραφές μαθητών στο Φιλολογικό φροντιστήριο “ΣΠΟΥΔΗ” στον Αμπελώνα. Οι υπεύθυνες σπουδών του φροντιστηρίου Αφροδίτη Καρακώστα και Βασιλική Καλαμπούκα με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς αναφέρουν:

“Η έναρξη του σχολικού έτους 2021-2022 σηματοδοτεί για εμάς , τη διεύθυνση του Φροντιστηρίου ΣΠΟΥΔΗ , την αφετηρία για ένα ακόμη δυναμικό και σαφώς πιο απαιτητικό ξεκίνημα.

Παρακολουθώντας συνεχώς τα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας μας, είμαστε έτοιμες να ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής , προσαρμόζοντας τα προγράμματα σπουδών και τις υπηρεσίες μας στις νέες εκπαιδευτικές ανάγκες και στις συνεχείς αλλαγές.

Και όπως κάθε χρόνο, έτσι και στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 οι μαθητές μας υπερίσχυσαν σε όλους τους βαθμολογικούς δείκτες. Τα ίδια – και ακόμη καλύτερα- αποτελέσματα αναμένουμε για τους μελλοντικούς υποψηφίους μας.

Οι εγγραφές για την επιτυχή προετοιμασία κάθε μαθητή Λυκείου & Γυμνασίου συνεχίζονται καθημερινά στο φροντιστήριό μας 5:00 – 8:00 κάθε απόγευμα”.

Τηλέφωνα επικοινωνίας
24920 32446
6977 312907
6977 405435.

Υπεύθυνες σπουδών
Καρακώστα Αφροδίτη
Καλαμπούκα Βασιλική

Διεύθυνση Δήμητρας 2, Αμπελώνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ