ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Τηρώντας ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Μ. Θεοδωράκη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο προαύλιο του 1ου Λυκείου η ευρεία σύσκεψη συνδικαλιστών και σωματείων που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.

Επικεντρώνοντας στα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης, τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς αλλά και την τεράστια καταστροφή μετά τις πυρκαγιές του καλοκαιριού ο πρόεδρος του ΕΚΛ Γ. Σκόκας κάλεσε σε επαγρύπνηση και πάλη «ενάντια στη λαίλαπα των νέων μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση».

«Διαπιστωμένα η αλληλεγγύη και η δύναμη του λαού είναι η μόνη που μπορεί να μας βγάλει από τα αδιέξοδα και τη λαίλαπα των μέτρων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκόκας, ενώ αναφερόμενος στους εμβολιασμούς τάχθηκε υπέρ των εμβολίων κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση για διχασμό της κοινωνίας.

«Καλούμαστε να συζητήσουμε για τον συντονισμό και την οργάνωση της πάλης για την προστασία της υγείας του λαού και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, αλλά και να προετοιμάσουμε την αποφασιστική, μαζική και μαχητική αγωνιστική μας απάντηση ώστε να μείνει στα χαρτιά ο νόμος- έκτρωμα Χατζηδάκη και να ξηλωθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι», σημείωσε ο πρόεδρος του ΕΚΛ, ενώ με την ολοκλήρωση της σύσκεψης αναμένονται ανακοινώσεις για τις περαιτέρω δράσεις συνδικαλιστικών φορέων και σωματείων.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ