ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠ. ΦΩΤΑΚΗΣ

Την παραίτησή του είχε ζητήσει ο Αλ. Κούγιας εξαιτίας μιας συνέντευξης που θα παραχωρούσε

Απίστευτη εξέλιξη είχε η αποδοχή πρότασης ραδιοφωνικού σταθμού προς τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ Απόστολο Φωτάκη προκειμένου να παραχωρήσει συνέντευξη στο μέσο, αφού ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» Αλέξης Κούγιας ζήτησε την παραίτησή του, καθώς βρίσκεται εδώ και καιρό σε δικαστική διαμάχη με το συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης ενώ και ο αντιπρόεδρος ανακοίνωσε ότι παραιτείται.

«Αδειάζοντας» ουσιαστικά τον διοικητικό παράγοντα και σημειώνοντας πως «αυτοπροτάθηκε για να συμμετάσχει στο ΔΣ», ο Α. Κούγιας ζητά την παραίτηση του γνωστού Λαρισαίου επιχειρηματία κάνοντας μάλιστα γνωστό το γεγονός μέσω προσωπικής δήλωσης και χωρίς να αναφέρεται ονομαστικά στον αντιπρόεδρό του.

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση έχει ως εξής:
“Πληροφορήθηκα ότι ένας από τους αντιπροέδρους της ΑΕΛ, που αυτοπροτάθηκε για να συμμετάσχει στο Δ.Σ., θα εμφανιστεί αύριο (σ.σ. σήμερα) σε εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού, ο παρουσιαστής της οποίας αφενός μεν έχει παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη για σειρά ποινικών εγκλημάτων εις βάρος μου, με κορυφαίο το αδίκημα της εκβιάσεως, εκκρεμούν εις βάρος του δεκάδες αγωγές μου, κάθε μέρα προσπαθεί να διχάσει τον κόσμο της ΑΕΛ με συκοφαντικές ειδήσεις εις βάρος μου, εξυβρίζει αυτούς που αγοράζουν εισιτήρια διαρκείας και κατόπιν αυτής της εξελίξεως ζήτησα την παραίτηση του”.

Θυμίζουμε πως το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΛ συγκροτήθηκε σε σώμα στις 20 Ιουλίου, με τον Απ. Φωτάκη να παίρνει τη θέση του Αντιπροέδρου Δ’, ενώ σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρείας η θητεία είναι πενταετής, ήτοι από 20.7.2021 έως 19.7.2026, με τον κ. Φωτάκη πάντως να… σηκώνει το γάντι υποβάλλοντας την παραίτησή του και δίνοντας κανονικά το παρών στο ραντεβού με το αθλητικό ραδιόφωνο “pressing 90.1”.
Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ