13ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ!

Από το 13ο Γενικό Λύκειο Λάρισας στη ΣΣΑΣ Ιατρική, στη σχολή Ικάρων, στη σχολή μονίμων υπαξιωματικών Αεροπορίας, στη σχολή Βιολογίας, στις επιστήμες Υπολογιστών, στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, στις σχολές των διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών, στις παιδαγωγικές σχολές, στις οικονομικές επιστήμες……ή στη συνειδητοποίηση ότι η σημερινή αποτυχία είναι η αυριανή επιτυχία!

Η Διευθύντρια και ο σύλλογος καθηγητών του 13ου Λυκείου Λάρισας ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια σε όλους εσάς τους αποφοίτους μαθητές μας για το ταξίδι της ενηλικίωσης που τώρα ξεκινάτε! Ένα ταξίδι για τη δική σας γη της Επαγγελίας!

Ο σχεδιασμός του ταξιδιού θα προορίζεται πάντα να αποδεικνύει την ετοιμότητα, την ωριμότητα, το αγωνιστικό πνεύμα , το βαθμό δυσκολίας, την ευθύνη….όμως πάνω απ όλα θα υπογραμμίζει την ευκαιρία, τη στρατηγική, το θάρρος να διεκδικήσετε αβέβαιους στόχους, να συναγωνιστείτε ή να αλλάξετε πορεία!

Οι εξετάσεις ήταν μόνο ο πρόλογος για να μπείτε στο κύριο θέμα, για να εφοδιαστείτε με τις σοδειές των λαθών και των απογοητεύσεων. Το θέμα είναι η ζωή σας! Απολαύστε την με υγεία και φώτιση!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ