Η ΟΛΙΓΟΩΡΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠ. ΦΩΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ… ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Απίστευτη εξέλιξη είχε η απόφαση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ Απ. Φωτάκη να αποδεχθεί πρόσκληση για συνέντευξη σε αθλητικό ραδιόφωνο που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον πρόεδρο των «βυσσινί» Α. Κούγια, με τον τελευταίο να ζητά την παραίτησή του, τον Λαρισαίο επιχειρηματία να την υποβάλει παραχωρώντας τη συνέντευξη και το ΔΣ της ΠΑΕ να μην την κάνει δεκτή!!!!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ σε ανακοίνωση επισημαίνει ότι «Σύσσωμα τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ και ο ποδοσφαιρικός Διευθυντής κ. Τάκης Παραφέστας ζήτησαν από τον κ. Αλέξη Κούγια να μην κάνει δεκτή την παραίτηση του αντιπροέδρου κ. Απόστολου Φωτάκη και κατόπιν αυτού η σύνθεση του Δ.Σ. παραμένει ως έχει», με τα φίλαθλα στέκια της πόλης ακόμη να σχολιάζουν την… 24ωρη παραίτηση.

Όσο για την επίμαχη συνέντευξη, αίσθηση μεταξύ άλλων προκάλεσε η τοποθέτηση Φωτάκη στο ραδιόφωνο του pressing περί «αρμάτων», αφού όπως σημείωσε «είναι αδύνατον να είσαι στη SL1 και να μην είσαι σε άρμα».

“… Και ακούω κάποιους ότι είναι ο Κούγιας στο άρμα του Ολυμπιακού. Σε ποιο άρμα θες να είναι; Υπάρχει περίπτωση να μην είσαι σε άρμα στην κατάσταση που ζούμε και να επιβιώσεις; Άμα δεν είσαι σε άρμα δεν έχεις καμία τύχη…”, επέμεινε ο κ. Φωτάκης.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ