ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Μάχη με τον ιό και για τον γιο τους

Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα και στην κοινωνία της Λάρισας προκάλεσε η είδηση του θανάτου του συνταξιούχου εκπαιδευτικού Β. Στεργιούλη και της συζύγου του, που έφυγαν από τη ζωή με διαφορά ωρών «χτυπημένοι» από τον κορωνοϊό.

Ο 84χρονος Β. Στεργιούλης άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος, ενώ τη μάχη έχασε και η σύζυγός του που νοσηλευόταν σε μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες παραμένει παλεύοντας με τον κορωνοϊό και ο ηλικίας 52 ετών γιος τους.

Γνωστός για τη θεολογική του δράση ο εκλιπών, υπηρέτησε για χρόνια ως καθηγητής θεολόγος σε πολλά σχολεία του νομού, ενώ διετέλεσε διευθυντής σε γυμνάσια και λύκεια της Λάρισας, όπως και πρόεδρος του Παραρτήματος Λάρισας της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων και του Συλλόγου Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής Λαρίσης «Ο Απόστολος Βαρνάβας».

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός όσο και η σύζυγός του ήταν ανεμβολίαστοι, ενώ κηδεία τους θα γίνει αύριο Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, στις 3 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία, στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς, στη Λάρισα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ