ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜ. ΣΧ. ΚΑΙ ΣΤΟ 1ο – 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Το πρώτο κουδούνι για την νέα σχολική χρονιά θα χτυπήσει στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελώνα την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 στις 8:30 το πρωί. Όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες να έρθουν με τις σχολικές τσάντες τους για να πάρουν τα σχολικά βιβλία τους, τα οποία θα μοιραστούν αμέσως μετά τον αγιασμό.

Όλοι οι μαθητές /τριες θα προσέρχονται στο χώρο του σχολείου με την επίδειξη self test, το οποίο έχει πραγματοποιηθεί το τελευταίο 24ωρο πριν την προσέλευση στο σχολείο.

Από τα συστεγαζόμενα 1ο και 4ο Νηπιαγωγεία Αμπελώνα ανακοινώνεται ότι ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13/9/2021 και ώρα 9 πμ στην αυλή του νηπιαγωγείου.

Οι μικροί μαθητές και μαθήτριες θα προσέρχονται συνοδευόμενοι/ες από έναν ενήλικο και η είσοδος θα γίνεται αφού θα επιδεικνύεται έγγραφο αρνητικού αποτελέσματος αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) το οποίο θα έχει διενεργηθεί μέχρι και 24 ώρες πριν την προσέλευση.

Υπενθυμίζεται ότι οι εγγεγραμμένοι μαθητές/τριες δικαιούνται δωρεάν self test των οποίων η διάθεση από τα φαρμακεία έχει αρχίσει και θα συνεχιστεί μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ