Κ. ΓΚΟΥΜΑΣ: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟ

Ενοχλημένος εμφανίστηκε σήμερα ο πρώην πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ και διευθυντής της διεύθυνσης Εγγείων Βελτιώσεων Λάρισας Κώστας Γκούμας μιλώντας στο Θεσσαλία TV, σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού για τον Αχελώο που υπό μία έννοια έβαλαν ταφόπλακα στο έργο αφού μίλησε για δύσκολο τεχνικά και συνταγματικά έργο.

Ο κ. Γκούμας υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός δεν είναι συνεπής στις δεσμεύσεις του για ολοκλήρωση του έργου, υποστήριξε ότι δεν μπορεί να χαρακτηρίζει τεχνικά δύσκολο ένα έργο που έχει ολοκληρωθεί κατά 70%, ενώ για το δύσκολο συνταγματικά σημείωσε με νόημα ότι θέλει να πιστεύει πως ο πρωθυπουργός το είπε εν τη ρύμη του λόγου του…

Στη συνέχεια σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο fb με αφορμή την παρουσία του στην εκπομπή ο κ. Γκούμας έγραψε:

«Το όραμα για την ανάπτυξη της Θεσσαλίας απαιτεί τόλμη, πρόγραμμα και συνέπεια. Αποδεικνύεται ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του, δεν έχουν το ίδιο όραμα με τους Θεσσαλούς και δεν έχουν στην agenda τους την επίλυση του υδατικού – περιβαλλοντικού.
Ένα δεύτερο συμπέρασμα είναι ότι δεν έχουμε να περιμένουμε κάτι από την συγκεκριμένη κυβέρνηση, αφού δεν έγινε η παραμικρή πρόοδος τα δύο τελευταία χρόνια, στο ζήτημα αυτό από τους συναρμόδιους υπουργούς της…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ