ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΙΕΝΕΙΜΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ενημερωτικά φυλλάδια, σχολικά προγράμματα και σελιδοδείκτες κυκλοφοριακού περιεχομένου μοίρασαν σήμερα (13-09-2021) το πρωί αστυνομικοί σε γονείς και μαθητές, κατά την προσέλευσή τους σε δημοτικά σχολεία των νομών Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας που σκοπό έχει την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση μαθητών και γονέων σε θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, ιδιαίτερα κατά την μετακίνηση των μαθητών από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

Για άλλη μία σχολική χρονιά, η «Ζωή» και ο «Σωτήρης» δίνουν με ευχάριστο κι ευρηματικό τρόπο οδηγίες προς τους μαθητές ώστε να κυκλοφορούν στο δρόμο με ασφάλεια, καθώς και συμβουλές προς τους γονείς, προκειμένου να παρέχουν τη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή στα παιδιά τους.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας θα βρίσκεται δίπλα σε γονείς και μαθητές, στους οποίους εύχεται υγεία, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ