ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ – ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΩΝ

Την αναγκαιότητα άμεσης τοποθέτησης συνοδού στο λεωφορείο που μεταφέρει τα παιδιά τους από τα Δένδρα και τα Πλατανούλια στο διεθνές σχολείο του Τυρνάβου που τα φιλοξενεί μετά τον καταστροφικό σεισμό της 3ης Μαρτίου, αφού τα δύο δ.σ. κρίθηκαν ακατάλληλα, τονίζουν οι γονείς των μικρών μαθητών που συγκεντρώθηκαν σήμερα έξω από το σχολείο στον Τύρναβο για να αναδείξουν το πρόβλημα και για να ζητήσουν συνάντηση με τον δήμαρχο ή τον αρμόδιο αντιδήμαρχο διεκδικώντας την άμεση ικανοποίηση του αιτήματός τους που έχει να κάνει με την ασφάλεια των παιδιών τους.

Οπως καταγγέλλουν στο paidis.com παρά τη σοβαρότητα του προβλήματος και των κινδύνων που ενέχει η απουσία συνοδού, τόσο ο δήμαρχος όσο και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος που έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την τοποθέτηση συνοδού αρνήθηκαν να τους συναντήσουν ζητώντας τους να πάνε αργά το μεσημέρι στο δημαρχείο, κάτι που από τους γονείς κρίθηκε επιεικώς απαράδεκτο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα για λόγους ασφαλείας στο λεωφορείο μπήκαν γονείς που λειτούργησαν ως συνοδοί των παιδιών.

“Αλήθεια στο δήμο έχουν καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος ή περιμένουν να γίνει κάποιο ατύχημα πριν ενεργήσουν;”, σημειώνουν φανερά ενοχλημένοι γονείς των μαθητών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ