Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Στον Αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά, ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι βρέθηκαν σε σχολεία του Δήμου Τεμπών για να καλωσορίσουν τους μαθητές και να ευχηθούν για μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά.

Στο πρώτο κουδούνι στο Δημοτικό Σχολείο Συκουρίου, όπως επίσης στο Νηπιαγωγείο και στο Γυμνάσιο – Λύκειο Συκουρίου τη Δευτέρα το πρωί ο δήμαρχος κ. Γιώργος Μανώλης, ευχήθηκε σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές, γι’  αυτή την ιδιαίτερα σημαντική πρώτη ημέρα του σχολείου.

«Σήμερα ξεκίνησε μια νέα σχολική χρονιά και δυστυχώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζεται η περιπέτεια της πανδημίας, δημιουργώντας ανησυχία και αγωνία για την εξέλιξή της. Με τη βοήθεια της επιστήμης, αλλά και την δική μας υπευθυνότητα θα τα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε και αυτή τη δοκιμασία. Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί πάντα ένα ελπιδοφόρο νέο ξεκίνημα αλλά και στόχων για ένα καλύτερο αύριο. Σας εύχομαι να επικεντρωθείτε σε αυτό το στόχο και να ακολουθήσετε πιστά την πορεία στη γνώση και τη μόρφωση και πιστέψτε με θα διαπιστώσετε ότι είναι συναρπαστική.

Ως δημοτική Αρχή γνωρίζουμε ότι είναι ύψιστη υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας, το μέλλον της χώρας μας, να τους παρέχουμε τις δυνατότητες να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Θα είμαστε στο πλευρό των μαθητών μας, εκπαιδευτικών και γονέων καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για να δώσουμε λύσεις στα όποια προβλήματα παρουσιαστούν. Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και πρόοδο και το τέλος της σχολικής χρονιάς να μας βρει όλους υγιείς.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους», τόνισε ο δήμαρχος κ. Μανώλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ