ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΖΥΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ

Ξεκαθαρίζει απόλυτα το τοπίο σχετικές με τις φήμες που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα στον Τύρναβο και αφορούν σε ανακατατάξεις στην τεχνική ηγεσία τοπικού συλλόγου ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Γ.Σ Τυρνάβου Αχιλλέας Ζυγελόπουλος, ο οποίος με αποκλειστική του δήλωση στο paidis.com κάνει γνωστό πως παραιτήθηκε την περασμένη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, για λόγους ανωτέρας βίας.

Ευχαριστώντας το σωματείο για τη συνεργασία τους για 2,5 απόλυτα επιτυχημένα χρόνια, όπως και για την πρόταση ανανέωσής της, ο κ. Ζυγελόπουλος υπογραμμίζει ότι «λόγοι ανωτέρας βίας που αφορούν σε ζητήματα υγείας» δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στον Γ.Σ. Τυρνάβου.

«Ανακοίνωσα τηλεφωνικά την περασμένη Δευτέρα την απόφασή μου στον πρόεδρο της ομάδας Ν. Κυρατζή, τον οποίο και ευχαριστώ για τη συνεργασία», ήταν η λιτή δήλωση του πρώην πλέον τεχνικού του Γ.Σ. Τυρνάβου, που εύχεται και δημόσια καλή σεζόν και κάθε επιτυχία στην ομάδα.

Εξάλλου απαντώντας σε ερώτηση της σελίδας αναφορικά με πληροφορίες που τον θέλουν να έχει προχωρήσει στη σύναψη συμφωνίας με άλλο σωματείο ο κόουτς δηλώνει κατηγορηματικά «όχι», επιμένοντας πως λόγοι υγείας δεν του επιτρέπουν να ασχοληθεί προπονητικά στο βαθμό και το επίπεδο που θα ήθελε, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφέρει στο άθλημα που αγαπά από άλλο πόστο.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ