ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Πεπραγμένα βιώσιμης ανάπτυξης της Ελληνικά Γαλακτοκομεία για το 2020

Ο άνθρωπος, το περιβάλλον και η βιώσιμη ανάπτυξη κυριαρχούν στις δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας της Ελληνικά Γαλακτοκομεία, όπως αυτές καταγράφονται στη νέα έκθεση, για τη χρονιά που πέρασε, υπό τον τίτλο «Με φροντίδα για το μέλλον».

Στις σελίδες της έκδοσης αποτυπώνεται το όραμα, η στρατηγική και οι επιδόσεις της εταιρείας για την αειφόρο ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος, τα οικονομικά αποτελέσματα, καθώς και οι ισχυροί δεσμοί της επιχείρησης με όλους τους ανθρώπους της που φροντίζουν καθημερινά για την παραγωγή τροφίμων υψηλής διατροφικής αξίας.

Η έκθεση που συντάχθηκε σύμφωνα με τις απαιτήσεις των GRI Standards (“Core option”), σηματοδοτεί τη διαχρονική δέσμευση της εταιρίας για δραστηριοποίηση με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και την παραγωγή αξίας για τον τόπο.

Επιπλέον, στην έκθεση αποτυπώνεται και η θετική συμβολή της εταιρείας σε τοπικό και ευρύτερο επίπεδο μέσω της υποστήριξης τοπικών παραγωγών γάλακτος και άλλων πρώτων υλών, ενισχύοντας έτσι σημαντικά τις τοπικές κοινωνίες και την εθνική οικονομία.

Η Ελληνικά Γαλακτοκομεία είναι σήμερα ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο της Ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων στη χώρα μας.

Με προσήλωση στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης οι άνθρωποί της θα συνεχίσουν να δημιουργούν με όραμα μια καλύτερη διατροφή για όλους μας.

* Μπορείτε να δείτε την ψηφιακή έκδοση της έκθεσης στο λινκ που ακολουθεί:

https://www.hellenicdairies.com/etairiki-koinoniki-eythyni-2020/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ