ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 49ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΓΛΑΥΚΗ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 49χρονου Ιωάννη Καραΐσκου, ο οποίος απογευματινές ώρες της περασμένης Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου αναχώρησε από τη Γλαύκη Λάρισας όπου διαμένει και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οικείο του πρόσωπο ανησυχώντας για την απουσία του ενημέρωσε την αστυνομία, ενώ από τις 16 Σεπτεμβρίου για την ανεύρεσή του κινητοποιήθηκε και το «Χαμόγελο του Παιδιού», που ενημερώθηκε σχετικά και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Ιωάννης Καραΐσκος έχει ύψος 1,78 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι και γαλάζια μπλούζα. Έφυγε με το όχημα του, μάρκας Citroen Xara, βυσσινί χρώματος, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΥΖΚ6327.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ