ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Επίσκεψη στην Περιφερειακή Διευθύντρια του ΟΑΕΔ Θεσσαλίας κα Όλγα Τσιούρβα πραγματοποίησε την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος του Συλλόγου Τεχνικών Υπαλλήλων Ν.Λάρισας κ. Λάμπρος Ζάρρας.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΟΑΕΔ συζητήθηκαν προτάσεις απασχόλησης ανέργων (με φόντο τα ποσοστά ανεργίας στο Ν.Λάρισας) καθώς επίσης και προγράμματα που αναμένονται από τον Οργανισμό προτρέποντας τους εργοδότες να επισκέπτονται τον ιστότοπο του ΟΑΕΔ και να ενημερώνονται σε ότι αφορά τις δράσεις του .

Σε δήλωση του ο κ.Ζάρρας :
Δυστυχώς, τα αρνητικά αποτελέσματα της χρονιάς από την επίδραση της πανδημίας είναι ήδη εμφανή.
Η κατάρρευση του τουριστικού και επισιτιστικού τομέα και η επίδραση της στο λιανεμπόριο και τις υπηρεσίες είναι ήδη εμφανή και αποτυπώνονται σε όλα τα στατιστικά μεγέθη μέρα με την μέρα .
Τέλος χρειαζόμαστε ποιοτικές θέσεις εργασίες, ικανοποιητικές συνθήκες, καλύτερη υγεία και καλύτερη ισορροπία στη ζωή μας. Ο χρόνος είναι πιο πολύτιμος όταν τον αφιερώνουμε στους ανθρώπους μας.

Στην συνάντηση ακόμη συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η διαρκής και πολυεπίπεδη συνεργασία των δύο φορέων σε όλα τα επίπεδα των δράσεων έτσι ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ