ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ – ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Σ.

Ολοκληρώθηκαν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com οι ζυμώσεις και οι διαπραγματεύσεις στους κόλπους της πλειοψηφούσας παράταξης του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Τυρνάβου και ο δήμαρχος Γ. Κόκουρας είναι έτοιμος να ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις για την κατανομή των αντιδημαρχιών αλλά και για τη θέση του προέδρου του δ.σ.

Βάσει των όσων έγιναν γνωστά μέχρι τώρα θέσεις αντιδημάρχου θα πάρουν ο παραιτηθείς πρόεδρος του δ.σ. Ανδρέας Γιαννόπουλος ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την αντιδημαρχία Πολιτισμού – Αθλητισμού – Παιδείας και Κοινωνικής πολιτικής αλλά και ο εκλεγείς με την Συν Πολιτεία Κώστας Χρυσοβέργης που αναμένεται να αναλάβει την αντιδημαρχία καθαριότητας και πρασίνου.

Από εκεί και πέρα εκτός αντιδημαρχιών αναμένεται να μείνει ένας εκ των κ.κ. Χρ. Κατσαρού και Γ. Σακούτσιου που θα γίνει πρόεδρος του δ.σ. αλλά και ο κ. Γ. Γκάτσος.

Για τη θέση του προέδρου οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στις επόμενες ώρες με πληροφορίες να θέλουν τον δήμαρχο να σκέφτεται ακόμη και την κλήρωση ανάμεσα στους 2 αντιδημάρχους που προορίζονται για αυτή τη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ