Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ

Δήλωση του Μ. Χαρακόπουλου για την παρουσία του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στη ΔΕΘ

«Ο κ. Τσίπρας στη ΔΕΘ προσπάθησε να μας πείσει πως πλέον είναι πιο ώριμος και ότι ξεπέρασε τις πολιτικές του ακρότητες, μετά την κυβερνητική του θητεία και τη συντριπτική του ήττα του 2019. Απ’ όσα, όμως, μας είπε, στην ομιλία και στη συνέντευξή του, αποκαλύφθηκε ότι ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει. Παραμένει ένας αθεράπευτος λαϊκιστής, που ψηφοθηρικά “χαϊδεύει αυτιά” και ταυτόχρονα μοιράζει απλόχερα δισεκατομμύρια, πιστεύοντας ότι οι πολίτες λησμονούν την ασυνέπεια λόγων και έργων του πρώην πρωθυπουργού».

Τα παραπάνω τονίζει ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο Θεσσαλός πολιτικός επισημαίνει ότι «η όψιμη στροφή του κ. Τσίπρα προς τη μεσαία τάξη δεν μπορεί να πείσει. Τα 4,5 χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήταν περίοδος απόλυτου οικονομικού στραγγαλισμού κυρίως της μεσαίας τάξης, στο όνομα μιας δήθεν δίκαιης ανακατανομής του πλούτου, που οδήγησε τα μέλη της στην απόγνωση και την οικονομία σε πλήρες αδιέξοδο. Με μια εμμονική υπερφορολόγηση που “στράγγιξε” τα αποθέματα της ραχοκοκαλιάς της ελληνικής κοινωνίας και εξουθένωσε την επιχειρηματικότητα, συνεχίζει να επαγγέλλεται τις πολιτικές που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία. Στα δικά του χρόνια διακυβέρνησης συνεχίστηκε αθρόα η μετανάστευση των νέων μας στο εξωτερικό, για τους οποίους τον έπιασε σήμερα η αγωνία -και μάλιστα των πλέον προσοντούχων λόγω των δικών του επιλογών.

Οι θέσεις του κ. Τσίπρα για το μοντέλο της οικονομίας, την εκπαίδευση, την πανδημία και το μεταναστευτικό, παρά την αγωνιώδη προσπάθειά του να αποδείξει πως μετακινήθηκε προς το Κέντρο, βλέποντας τη δημοσκοπική του στασιμότητα, δεν μπορεί να πείσουν για την ειλικρίνειά τους. Ο πυρήνας τους παραμένει ο ίδιος με αυτόν που ήταν πριν και μετά το 2015, δηλαδή λαϊκίστικος, και γι’ αυτό επικίνδυνος για τη χώρα.

Η Ελλάδα, όμως, δεν γυρίζει πίσω. Ούτε οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είναι λωτοφάγοι, που λησμόνησαν τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Με σχέδιο και αποφασιστικότητα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας -παρά τις αρνητικές συγκυρίες- οικοδομεί την Ελλάδα της ανάπτυξης πάνω σε γερά θεμέλια. Κι αυτό είμαι πεπεισμένος ότι το βλέπουν, το κρίνουν και, όποτε γίνουν εκλογές, θα το επιβραβεύσουν οι πολίτες με την ψήφο τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ