ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟ)

Απαράδεκτες εικόνες που δεν τιμούν κανέναν καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια του… φιλικού αγώνα ανάμεσα στα Τρίκαλα και τον Απόλλωνα Λάρισας, με το παιχνίδι να διακόπτεται έπειτα από σύρραξη μεταξύ των ανθρώπων των δύο ομάδων, για να ακολουθήσει και εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως καταγράφει το goaltrikala.gr όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο διαπληκτισμό ανάμεσα στους δύο γενικούς αρχηγούς για να ακολουθήσει γενική σύρραξη, ενώ χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων αλλά και την παρέμβαση των προέδρων των ομάδων τα επεισόδια έλαβαν τέλος και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς άλλα παρατράγουδα.

Ανάξιο αναφοράς το σκορ, ενώ αίσθηση προκαλεί σχετική τοποθέτηση του γενικού αρχηγού της ΠΑΕ Τρίκαλα, Ζήση Κατσαντώνη, με την οποία ζητά δημοσίως συγγνώμη για τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν σημειώνοντας τα εξής:

«Με λύπη διαβάζω αλλά και βλέπω τα όσα διαδραματίστηκαν στο φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα στην ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα και του Απόλλωνα Λάρισας.
Δυστυχώς όμως ένας από τους πρωταγωνιστές του γεγονότος ήμουν και εγώ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι του χαρακτήρα μου αλλά…πάντα στην ζωή υπάρχουν δικαιολογίες για οτιδήποτε συμβαίνει, εδώ όμως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για οτιδήποτε και από οποιονδήποτε.
Δεν ξέρω αν μια συγνώμη είναι αρκετή αλλά προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να το αναφέρω δημόσια.

Η συγνώμη αυτή έχει αποδέκτες.
Συγνώμη στην Διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους αξιωματούχους του Απόλλωνα Λάρισας, μια ομάδα που με συνδέει και συναισθηματικά, γιατί στο παρελθόν φόρεσε την φανέλα ο πατέρας μου… Δεν ήθελα να το αναφέρω αλλά ισχύει.

Συγνώμη στους φιλάθλους, τους ποδοσφαιριστές και την διοίκηση της ομάδας μου.
Και για το τέλος, θέλω να πω δημόσια συγνώμη σε όλη την φίλαθλη κοινή γνώμη που μέσα από τα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού έντυπου τύπου διάβασαν και είδαν αυτές τις σκηνές.
Τελικά όλα είναι η στιγμή. Μία στιγμή που πρέπει να διαχειριζόμαστε με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό».

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: goaltrikala.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ