ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ

Ανακοίνωση – κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης και φορέων του νομού

Η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας και οι Φορείς που συμμετείχαν στη σύσκεψη  ενάντια στην ελληνοαμερικάνικη συμφωνία για της  Βάσεις στην Ελλάδα καλούν τους εργαζόμενους, τους  συνταξιούχους, την νεολαία και τους αυτοαπασχολούμενους  σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην συμφωνία στην Πλατεία Ταχυδρομείου την Τετάρτη 22 Σεπτέμβρη και ώρα 7 μ.μ.

-Για να καταδικάσουμε την Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Στρατιωτικές Βάσεις που ενισχύει η κυβέρνηση της Ν.Δ. η οποία προβλέπει -μεταξύ άλλων – την εγκατάσταση νέων βάσεων στη Λάρισα, στο Στεφανοβίκειο, την Αλεξανδρούπολη, τη Σκύρο, Καβάλα, Ξάνθη.

– Να καταδικάσουμε την αποστολή πυραύλων Πάτριοτ στη Σαουδική Αραβία ενάντια στο Ιράν, την αποστολή ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή του Σαχέλ στην Αφρική.

-Να δυναμώσουμε αποφασιστικά τη λαϊκή πάλη ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της εμπλοκής στους ΑμερικανοΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς που μετατρέπουν τη χώρα μας σε πολεμικό ορμητήριο και την ίδια στιγμή σε στόχο αντιποίνων, όπως έχει δηλώσει η Ρωσία και το Ιράν, σε περίπτωση που εκτιμήσουν ότι κινδυνεύει η ασφάλειά τους.

– Για να πέσει στο κενό ο εφησυχασμός που καλλιεργούν η κυβέρνηση και τα κόμματα του Ευρωατλαντισμού.

– Να βροντοφωνάξουμε: ΟΥΤΕ ΓΗ – ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ