Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ

Δείτε τί αναφέρει ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος δήμου Τυρνάβου για τους λόγους που αποχωρεί από την Συν Πολιτεία

Με την επιστολή μου αυτή και σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 66 του ν.3852/2010 (όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 73 του ν. 4555/2018), δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από τη Δημοτική παράταξη «ΣυνΠολιτεία»

Οι λόγοι που με οδήγησαν στην απόφαση μου αυτή, είναι ακριβώς οι ίδιοι με εκείνους που με ώθησαν να κατέλθω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις Εκλογές του 2019 αλλά και του 2014. Αγαπώ τον τόπο μου και αγωνιώ για το μέλλον του. Γνωρίζω τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και επιθυμώ να συμβάλω στην επίλυση τους. Τα προβλήματα λύνονται με δουλειά και δράση.

Η συμμετοχή μου στο Δήμο Τυρνάβου, είτε από τη θέση της δημοτικής αρχής είτε από τη θέση της μειοψηφίας, με δίδαξε ότι μόνο με συναίνεση και συνεργασία μπορούμε να βρούμε λύσεις και να αντιμετωπίσουμε τα πολλά προβλήματα στη δύσκολη εποχή που ζούμε, ότι μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε την ενότητα και την ηρεμία στην κοινωνία μας. Πιστεύω πως οφείλουμε άπαντες να συνεργαζόμαστε και να ενισχύουμε τις προσπάθειες της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής, κάθε φορά που αυτές κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Παράλληλα, οφείλουμε μέσα από διάλογο να αναδεικνύουμε τις πιθανές αστοχίες της.

Έτσι γινόμαστε χρήσιμοι για τους Δημότες μας και έτσι δικαιώνουμε την επιλογή όσων μας τίμησαν με την ψήφο τους. Προσωπικά θέλω να εργασθώ για το ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ που αγαπώ και να προσφέρω σ’ αυτόν ότι μπορώ, μέσω της δουλειάς και της κριτικής μου και όχι με αντιπολίτευση, που πλέον δε με εκφράζει. Θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα μου ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, φροντίζοντας να ακούγεται μέσω της προσπάθειας μου η φωνή κάθε Δημότη του Δήμου Τυρνάβου.

Θέλω τέλος να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον αρχηγό της παράταξης με την οποία εκλέχτηκα δύο φορές Δημοτικός Σύμβουλος το 2014 και το 2019 κο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΡΧΩΣΗ (άλλα και όλους τους πρώην συνεργάτες μου εκεί), για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου άλλα και για την άψογη συνεργασία που είχαμε στα περίπου 6,5 χρόνια που συνεργαστήκαμε, μέχρι και την αποχώρησή του από τα δημοτικά Δρώμενα του Δήμου Τυρνάβου, που υπηρέτησε για περίπου 24 χρόνια με μεγάλη προσφορά, αφοσίωση, δουλειά και πολύ αγάπη, να τονίσω ότι ένας από τους λόγους εκτός όλων των παραπάνω που με οδηγούν να ανεξαρτητοποιηθώ από την παράταξη είναι και η αποχώρησή του από αυτή.

Παρακαλώ πολύ να προβείτε στις ανάλογες διαδικασίες γνωστοποίησης της απόφασής μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου και στα Πρακτικά αυτού.

Τύρναβος 9 Σεπτεμβρίου 2021
Με τιμή
Κωνσταντίνος Χρυσοβέργης
Δημοτικός Σύμβουλος Τυρνάβου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ