ΜΕ «ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ» ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟ ΤΖΑΜΠΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΤΗΣ ΕΣΚΑΘ

Μετά από πολύμηνη απουσία λόγω πανδημίας η ΕΣΚΑΘ ξεκίνησε και πάλι τις δραστηριότητές της, με την έναρξη των προπονήσεων των κλιμακίων του Αναπτυξιακού. Με στόχο την υλοποίηση ενός φιλόδοξου προγράμματος για την περίοδο 2021-22, τη γενική εποπτεία έχει η Αφροδίτη Αραπατσάνη, που ως υπεύθυνη και για τον νομό Λάρισας, συνεργάζεται με την Ασημίνα Κουτσουνούρη και τη Δάφνη Νταουντάκη.

Σημειώνεται πως για φέτος η ΕΣΚΑΘ έχει προχωρήσει στη δημιουργία τμημάτων και στην κατηγορία Παγκορασίδων, αναγνωρίζοντας τη σημασία της σωστής και ανταγωνιστικής προπόνησης για τα κορίτσια 13-15 ετών, ενώ για όλη την περίοδο έχει καταρτιστεί πρόγραμμα προπονήσεων αλλά και αγωνιστικών δραστηριοτήτων, τόσο σε επίπεδο Τοπικών Κλιμακίων, όσο και σε επίπεδο Μικτής Θεσσαλίας.

Αναμφισβήτητα πρόκειται μια μεγάλη και κοπιώδη προσπάθεια που δεν τυγχάνει ανάλογης προβολής, καθώς το γραφείο τύπου της Ένωσης επιμένοντας σε παρωχημένες και απαράδεκτες πρακτικές κινείται σε πνεύμα εσωστρέφειας, ενημερώνοντας επιλεκτικά και «εν στενώ» για τις δράσεις που αφορούν το μπάσκετ της Θεσσαλίας και μάλιστα τις ευαίσθητες ηλικίες του.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ